Terug

Volg Hart van Nederland

Waarschuwing voor vallende takken ondanks dat storm Poly is gaan liggen

Weerbericht

6 juli 2023, 23:18

Storm Poly is misschien gaan liggen, maar mensen in Noord-Holland moeten de komende dagen nog wel alert zijn op vallende takken. Daarvoor waarschuwt de provincie.

De storm heeft veel schade veroorzaakt, met name bomen die zijn omgewaaid. "De provincie en gebiedsaannemers hebben extra personeel ingezet om de provinciale wegen, fietspaden en busbanen op te ruimen en weer bereikbaar én veilig te maken. Toch moeten weggebruikers alert blijven omdat takken alsnog naar beneden kunnen vallen", luidt de waarschuwing vanuit het provinciehuis in Haarlem.

In Noord-Holland werden tijdens de storm meerdere provinciale wegen afgesloten. Volgens de provincie kan het zijn dat sommige langer dicht blijven, omdat de opruimwerkzaamheden meer tijd in beslag nemen.

Mijd bossen

Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten adviseerden fietsers en wandelaars eerder op de dag al om voorlopig beschadigde bossen te mijden. De bossen in Noord-Holland zijn het zwaarst getroffen door de storm.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.