Terug

Volg Hart van Nederland

Verkeershinder door sneeuwval in Limburg

Verkeershinder door sneeuwval in Limburg

Weerbericht

26 feb 2018, 10:18

Door sneeuwval ondervindt het verkeer op de snelwegen A2, A76 en A79 in Limburg veel hinder. Een laag sneeuw van circa 2 centimeter veroorzaakt stokkend verkeer op de snelwegen in die provincie ten zuiden van Sittard, melden de verkeersdiensten van ANWB en VID maandagochtend. Als gevolg van de lage temperaturen blijft de sneeuw op de wegen liggen, ondanks het werk van de strooidiensten. ''De wegen zijn wit en op onze kaarten rood'', aldus de ANWB, verwijzend naar de elektronische kaarten met daarop files met vastgelopen automobilisten. https://twitter.com/vid/status/968036801121325057 Kort na 09.00 uur is op de A2 van Eindhoven naar Maastricht op het gedeelte tussen Roosteren en Eijsden 30 kilometer file gemeten met circa 70 minuten vertraging. Op de A76 van Heerlen naar Duitsland staat een sliert auto's van 12 kilometer. Volgens de VID is het verkeer op de binnenwegen eveneens vastgelopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.