Terug

Volg Hart van Nederland

Na een paar frisse dagen dit weekend weer volop lenteweer

Weerbericht

15 mei 2023, 10:52

Na een weekend vol zon en temperaturen boven de twintig graden, zwakt het weer vandaag wat af. Het blijft op de meeste plekken in het land bewolkt en valt er een enkele bui. Toch keert het lenteweer later deze week terug, voorspelt Weer.nl.

Maandag schommelt de temperatuur tussen de 13 en 21 graden. De bewolking neemt in de loop van de dag toe en er trekken enkele buien over het land. Precies tijdens de huldiging van Feyenoord neemt de kans op regen toe in het westen van het land. Maar niet getreurd, grote hoeveelheden neerslag worden niet verwacht. Fris wordt het wel, in Rotterdam wordt het maximaal 14 graden met een sterke wind.

Dinsdag wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. Er is plaatselijk kans op een bui en er waait een krachtige wind. Het blijft redelijk fris met temperaturen tussen de 13 en 16 graden.

Zomers Hemelvaartsweekend

Na wat wisselvallige dagen keert aan het einde van de week het lenteweer terug. Woensdag blijft het naar verwachting droog en wordt het een graad of 15. Op Hemelvaartsdag stijgt de temperatuur naar 18 graden en staat er een zonnig en warm weekend voor de deur.

Zondag wordt het mogelijk 24 graden, uitstekende temperaturen voor een 'zomers' Hemelvaartweekend.

Meer over het weer lees je bij onze collega's van Weer.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.