Terug

Volg Hart van Nederland

De wereld stond even stil: prachtige beelden van de bloedmaan

De wereld stond even stil: prachtige beelden van de bloedmaan

Weerbericht

1 feb 2018, 10:11

De wereld zat er klaar voor: de supermaan van afgelopen nacht. De zogenaamde bloedmaan was dan ook prachtig. Van over de hele aarde stroomden de video’s binnen. Ook in ons eigen land was het genieten. Hart van Nederland-lezer Willy stuurde ons bijvoorbeeld deze schitterende foto: Woensdagmiddag volgt ook nog de bijzonder zeldzame super-blauwe-bloedmaan. De speciale maansverduistering is in ons land helaas niet waar te nemen, omdat hier dan de zon gewoon schijnt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.