Terug

Volg Hart van Nederland

Zonnig vooruitzicht: komende week lenteachtige temperaturen

Weerbericht

11 feb 2023, 10:26

Zonnestralen, nauwelijks bewolking en warme februari-temperaturen: lenteweer is op komst. Volgens Reinout van den Born van Weer.nl kan het woensdag wel 15 graden worden.

Dit weekeind is het vooruitzicht al erg goed. Het blijft op de meeste plekken droog bij zo'n 9 tot 11 graden, voorspelt Van den Born. In het binnenland kunnen wel wat wolkenvelden voorkomen, af en toe komt de zon erdoorheen.

'Met recht lenteweer'

Dat is ook het weerbeeld voor de komende dagen. Maandag gaat de zon al een beetje schijnen, maar dinsdag en woensdag wordt het pas echt lekker. Het lijken volgens Van den Born "twee fraaie lentedagen te worden met behoorlijk veel zon en nauwelijks bewolking".

In de nachten kans het nog licht vriezen, maar de temperatuur loopt dankzij de zon overdag hard op, tot wel 13 graden. "In het zuidoosten zou het woensdag zelfs plaatselijk 14 of 15 graden kunnen worden en dan is het met recht lenteweer."

Het is aan te raden om te genieten van de zonnestralen, want vanaf donderdag wordt het weer wisselvalliger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.