Terug

Volg Hart van Nederland

Drukke ochtendspits door regen, niet door gladheid

Drukke ochtendspits door regen, niet door gladheid

Weerbericht

8 dec 2022, 09:16

Het is donderdagochtend erg druk op de wegen. Maar dat komt vooral doordat het regent, niet door gladheid, zeggen de ANWB en Rijkswaterstaat. Woensdagavond werd nog gemeld dat gladheid voor problemen zou kunnen zorgen.

Alleen in het noorden van het land kan het glad zijn. Daar is Rijkswaterstaat preventief aan het strooien.

Vooral druk in het zuiden

Overigens is er wel sprake van een zware ochtendspits, door regen en ongelukken. Vooral in het zuiden staat het verkeer op een aantal plaatsen vast. Kort na 08.00 uur stond er meer dan 820 kilometer file, nog ruim onder het record van 972 kilometer op 17 november.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.