Terug

Volg Hart van Nederland

Code geel om zware windstoten, vanaf de middag kan het los gaan

Code geel om zware windstoten, vanaf de middag kan het los gaan

Weerbericht

7 apr 2022, 06:22

Zware windstoten razen waarschijnlijk over het land donderdag. In de loop van de ochtend kunnen in Zuid-Limburg windstoten van ongeveer 75 kilometer per uur voorkomen, waarna in de middag ook het westen van het land aan de beurt kan zijn. Het KNMI heeft als waarschuwing code geel afgegeven.

Na Zuid-Limburg krijgen ook Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland met windvlagen te maken, zo is de voorspelling van het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut. Dat kan tot ongeveer 19.00 uur aanhouden.

Het verkeer en activiteiten buiten kunnen hier hinder van ondervinden. Naast de wind voorspelt het KNMI ook flinke regen op veel plaatsen, tot zo'n 20 millimeter in het zuiden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.