Terug

Volg Hart van Nederland

Late Editie

Seizoen 2024, aflevering 10

10 jan, 22:39

In Maasdijk rekt een groep liefhebbers deze schaatsperiode tot het allerlaatst op. In hun ondergelopen tuin houden ze een heus schaatstuinfeest. Hollandser kan bijna niet. Ook zien we hoe een geëmotioneerde burgemeester van Ter Apel de rechter om hulp vraagt om hulp bij het beperken van het aantal asielzoekers dat hij moet opvangen. Met tranen in zijn ogen beschrijft hij de wantoestanden die volgens hem zijn ontstaan omdat geen instantie of gemeente de handschoen oppakt en ook asielzoekers opvangt. En we spreken met de Nederlander die nu wereldnieuws is, omdat hij unieke beelden wist te maken van een walvis die met luchtbellen een schol vissen omsingeld.

Link gekopieerd

Uitzendingen

Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.