Terug

Volg Hart van Nederland

Late Editie

Seizoen 2024, aflevering 42

11 feb, 22:30

Een vooruitblik op een spannende week in politiek Den Haag. Wat gaat Pieter Omtzigt doen? Want iedereen is het erover eens dat de bal bij hem ligt. In Enschede waar hij de meeste stemmen kreeg kan hij rekenen op kritiek maar ook op begrip. Verder beelden uit Oss waar het carnavalsfeest ineens in het pikkedonker moest worden gevierd. Een stroomstoring gooide roet in het eten. En sportverenigingen smeken De Haag om hulp. De kosten rijzen de pan uit de vrijwilligers zijn nier meer te vinden. Ze gaan ten onder aan luie ouders en hoge energierekeningen.

Link gekopieerd

Uitzendingen

Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.