Terug

Volg Hart van Nederland

René van der Gijp na zien feestvierende Van Gaal: 'Die gaat Truus helemaal uit elkaar trekken!'

WK

4 dec 2022, 10:47

De stemming zat er goed in bij het Nederlands elftal zaterdagavond, na de glansrijke overwinning van 3-1 op de Verenigde Staten. Op beelden is te zien dat de spelers en trainer Louis van Gaal dolblij en feestvierend hun hotel in Qatar binnenlopen en dat belooft volgens René van der Gijp een wilde nacht voor Van Gaals vrouw Truus.

Het stralende gezicht van Louis spreekt boekdelen, analyseert Van der Gijp zaterdagavond in De Oranjewinter. "Louis gaat die Truus vanavond helemaal uit elkaar trekken!", giert hij. "Die gooit er een blauw pilletje in en die gaat tekéér jonge, in dat kamertje!"

Advocaat houdt zijn mond

Trainer Dick Advocaat, die zaterdagavond aan tafel mee mocht praten en zelf natuurlijk ook de nodige overwinningen op zijn naam heeft staan, denkt desgevraagd het zijne van de wilde fantasieën van René. "Ik geloof het niet", stamelt hij enigszins gegeneerd.

Bovenstaande video was eerder te zien bij De Oranjewinter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.