Terug

Volg Hart van Nederland

Biden kaatst bal terug naar Rutte: shouldn't it be 'voetbal'?

WK

4 dec 2022, 15:30

Een dag nadat premier Mark Rutte had getweet over de overwinning van Oranje op de Verenigde Staten bij het WK - 'football' heeft gewonnen van 'soccer', aldus de premier - grapt de Amerikaanse president Joe Biden terug: "strikt genomen, moet het geen 'voetbal' zijn?", aldus het twitteraccount van de president.

Dan, serieuzer: "felicitaties aan je team en je land, Mark." Verder sorteert Biden voor op revanche: "rematch in New Zealand".

Volgend jaar weer een poging voor VS

Volgend jaar treffen Nederland en de Verenigde Staten elkaar weer tijdens het WK vrouwenvoetbal in Nieuw-Zeeland. Beide landen zijn ingedeeld in poule E. Het Amerikaanse vrouwenteam werd de afgelopen twee keer wereldkampioen. In 2019, bij de vorige editie, werd Nederland in de eindstrijd met 2-0 verslagen.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.