Terug

Volg Hart van Nederland

Wedstrijd Vitesse Feyenoord 20 minuten stilgelegd door supporters op veld

Wedstrijd Vitesse Feyenoord 20 minuten stilgelegd door supporters op veld

Sport

21 jan 2024, 16:26

De wedstrijd Vitesse tegen Feyenoord is onderbroken nadat supporters het veld op waren gekomen. Dat gebeurde zondag in het Gelredome. Na ruim twintig minuten werd de wedstrijd hervat.

De spelers van beide ploegen kwamen na ruim een kwartier weer terug op het veld en deden daar een korte warming-up. Daarna floot scheidsrechter Serdar Gözübüyük om het restant van de wedstrijd uit te spelen. De Eredivisiewedstrijd werd in de 87ste minuut tijdelijk gestaakt nadat supporters het veld op waren gekomen. Feyenoord stond op het moment dat de wedstrijd werd stilgelegd met 2-1 voor in het Gelredome.

Feyenoord won uiteindelijk moeizaam met 2-1.

Afgelopen november verzamelden boze Vitesse-fans zich voor hun stadion na de thuisnederlaag tegen sc Heerenveen (1-3):

Boze Vitesse-fans voor de ingang na verlies
0:34
Boze Vitesse-fans voor de ingang na verlies

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.