Terug

Volg Hart van Nederland

Meegereisde Oranje-supporters temperen verwachtingen: 'Blij met een puntje'

Voetbal

24 mrt 2023, 17:57

De sfeer zit er vrijdagmiddag al goed in bij de Ierse pub in Parijs waar een deel van de 2400 meegereisde Oranje-supporters vrijdagmiddag verzamelde. Het Nederlands Elftal speelt vrijdagavond de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK tegen Frankrijk. Toch zorgt de virusinfectie, waardoor een aantal spelers naar huis moest, voor onzekerheid bij de supporters.

Een deel van de supporters is positief gestemd en heeft er alle vertrouwen in. "Het is enorm balen, maar ik denk dat we een goede overwinning mee naar Nederland nemen.", zegt een van hen vastberaden. Een andere Oranje-fan vult hem aan: "We hebben genoeg kwaliteit waar Koeman uit kan putten".

Gelijkspel

Toch is niet iedereen zo positief gestemd: "Een gelijkspelletje... Ik denk niet dat er veel meer in zit vandaag", zegt een van de supporters voorzichtig." Een ander geeft hem daar gelijk in. "Ik verwacht een heel aanvallend Frankrijk, met een puntje mogen we al blij zijn."

Maar of het Nederlands elftal nou wint of verliest, bij de meegereisde fans kan hun dag niet meer stuk. "Het is echt fantastisch om met zo'n grote groep hier te zijn.", vertelt een van de fans. "Heerlijk, zo'n dagje weg met je vrienden, lekker potje voetbal kijken en een potje bier drinken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.