Terug

Volg Hart van Nederland

Lieke Martens stopt na komende kwalificatieduels bij Oranje

Voetbal

21 mei 2024, 18:40

Voetbalster Lieke Martens stopt na de komende twee kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal tegen Finland als international. Dat meldt voetbalbond KNVB bij het bekendmaken van de selectie van bondscoach Andries Jonker voor de wedstrijden op 31 mei in Rotterdam en 4 juni in het Finse Tampere.

Vorig jaar stapte Lieke Martens in het huwelijksbootje. Bekijk er alles over in bovenstaande video.

De 31-jarige voetbalster van Paris Saint-Germain maakte in 2011 haar debuut in Oranje. Ze veroverde in 2017 met het Nederlands elftal in eigen land de Europese titel.

Op sociale media schrijft Martens aan de fans dat het afscheid "met pijn in het hart" zal zijn. "Ik zal proberen extra te genieten van alles maar zal vooral, zoals altijd, alles geven om een mooi resultaat neer te zetten met ons team."

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.