Terug

Volg Hart van Nederland

Feyenoorder Hartman mist EK door zware knieblessure

Voetbal

1 apr 2024, 07:19

Feyenoord-speler Quilindschy Hartman heeft een zware knieblessure opgelopen en komt dit seizoen niet meer in actie. Dat meldt de Rotterdamse club. Hartman mist daardoor vermoedelijk ook het EK in Duitsland, dat op 14 juni begint.

Hartman blesseerde zich zondag in de eerste helft van de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (4-2). De linksback wilde de Deen Niklas Vesterlund van scoren afhouden en raakte hem op zijn hielen. Dat leverde Hartman een penalty tegen, een gele kaart én zijn blessure op.

Feyenoord laat weten dat Hartman dit seizoen niet meer in actie komt en dat hem een langdurig herstel wacht.

De 22-jarige Hartman speelde tot dusverre vier interlands voor Oranje.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.