Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw en kinderen van overleden Thijs Slegers reageren: 'Geraakt door medeleven'

Voetbal

24 apr 2023, 13:19

De familie van de vorige maand overleden perschef van PSV, Thijs Slegers, heeft maandag op sociale media dank uitgesproken voor de vele steun.

"Het had langer mogen duren, maar ik heb ontzettend genoten. Wij zijn erg onder de indruk en geraakt door het medeleven dat we hebben ondervonden. De liefdevolle en hartelijke brieven, gesprekken, berichten en bloemen doen ons goed", schrijven zijn vrouw Sylvia en zijn kinderen Sid en Jools op Twitter en Instagram.

Leukemie

Slegers overleed eind maart aan de gevolgen van leukemie. De oud-journalist van Voetbal International en De Telegraaf was sinds 2015 perschef van PSV. Slegers deed begin februari, toen hij te horen kreeg dat de artsen hem niet meer konden helpen, de oproep aan iedereen om bloed- en stamceldonor te worden. Dat leverde duizenden nieuwe donoren op voor bloedbank Sanquin en Stichting Matchis.

Bekijk hoeveel impact dat heeft in deze video:

Honderden nieuwe stamceldonoren na oproep PSV-perschef Thijs Slegers
0:58
Honderden nieuwe stamceldonoren na oproep PSV-perschef Thijs Slegers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.