Terug

Volg Hart van Nederland

Stadhuisplein overvol met Feyenoordfans, gemeente roept op niet meer te komen

Voetbal

14 mei 2023, 16:48

Het Stadhuisplein in Rotterdam staat zo vol fans die hopen Feyenoord kampioen te zien worden, dat de gemeente oproept om daar niet meer heen te komen. "Ga naar een andere horecagelegenheid."

Feyenoord kan zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles de zestiende landstitel binnenhalen. De ploeg van trainer Arne Slot heeft met nog drie wedstrijden te gaan acht punten voorsprong op bekerwinnaar PSV. Bij winst op Go Ahead is Feyenoord kampioen.

Maandag huldiging

De Kuip is uitverkocht en het Stadhuisplein ziet helemaal rood-wit van de Feyenoordfans. "Wil je de kampioenswedstrijd van Feyenoord met anderen bekijken? Ga dan naar een andere horecagelegenheid in de stad. Geniet van de wedstrijd", aldus de gemeente.

De laatste landstitel van Feyenoord dateert van 2017. Als het zondag lukt om het kampioenschap veilig te stellen, worden de Rotterdammers maandag vanaf 12.00 uur gehuldigd op het stadhuis op de Coolsingel.

Hart van Nederland/ ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.