Terug

Volg Hart van Nederland

Nieuwe interim-coach voor Ajax: John van 't Schip begint maandag al

Nieuwe interim-coach voor Ajax: John van 't Schip begint maandag al

Voetbal

29 okt 2023, 22:13

John van 't Schip maakt definitief het seizoen af als interim-coach van Ajax, melden verschillende media waaronder het AD.

Maandag begint de 59-jarige oud-speler al aan zijn eerste werkdag en zal hij ook worden gepresenteerd. Van 't Schip wordt in Amsterdam bijgestaan door Michael Valkanis.

Van 't Schip volgt Maurice Steijn op. Hij besloot vorige week op te stappen na de 4-3 nederleeg tegen FC Utrecht. Zondagmiddag zat Hedwiges Maduro op de bank. Ajax verloor toen met 5-2 van koploper PSV. Ajax staat daardoor op de laatste plaats.

Een dramatische tijd voor Ajacieden dus:

Volgens psycholoog zitten Ajacieden in rouwproces, en dat herkennen deze fans wel
0:54
Volgens psycholoog zitten Ajacieden in rouwproces, en dat herkennen deze fans wel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.