Terug

Volg Hart van Nederland

Justin Kluivert in eigen woning overvallen, vriendin gewond en 150.000 euro gestolen

Justin Kluivert in eigen woning overvallen, vriendin gewond en 150.000 euro gestolen

Voetbal

25 mei 2023, 14:10

Justin Kluivert en zijn vriendin zijn woensdagavond in hun eigen woning overvallen. Hierbij raakte Kluiverts vriendin lichtgewond, ook een andere vrouw die in het huis was liep lichte verwondingen op. Dat meldt de Spaanse politie donderdag.

De drie overvallers hebben volgens lokale media voor 150.000 euro aan sieraden, horloges en geld meegenomen. Kluivert was zelf niet thuis omdat hij zich met de selectie van Valencia voorbereidde op de uitwedstrijd van donderdag tegen Real Mallorca.

Begin deze maand werd ook Real Madrid-speler Rodrygo thuis overvallen en eerder overkwam dat Dani Carvajal en Karim Benzema in Spanje ook al.

Voetballers zijn vaker het doelwit van overvallen. Zo werd twee jaar geleden ook de woning van PSV-spits Eran Zahavi overvallen. Zijn vrouw en haar vier kinderen werden vastgebonden en hun monden dichtgeplakt met tape:

Overvallers woning PSV'er Zahavi bonden zijn vrouw en kindere...
1:42
Overvallers woning PSV'er Zahavi bonden zijn vrouw en kindere...

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.