Terug

Volg Hart van Nederland

Groepen hooligans zorgen voor grimmige sfeer in Alkmaar

Groepen hooligans zorgen voor grimmige sfeer in Alkmaar

Voetbal

18 mei 2023, 17:04

Meerdere groepen hooligans hebben donderdagmiddag de confrontatie met elkaar opgezocht bij het station in Alkmaar. Op beelden die rond gaan op sociale media is te zien hoe een groep mannen gekleed in het zwart over de Stationsstraat lopen en teksten scanderen.

De groep mannen stormde naar een andere groep om vervolgens de confrontatie aan te gaan met elkaar. Het supportersgeweld lijkt te maken te hebben met de halve finale van de Conference League die vanavond wordt gespeeld tussen thuisclub AZ en het Engelse West Ham United. Ook hooligans van andere clubs zouden zich bij het geweld hebben aangesloten. In de buurt van de confrontatie zit een supporterskroeg van AZ.

Wanker

Volgens buurtbewoners zouden hooligans van een van de groepen in tuinen naar stenen zoeken. NH Nieuws meldt dat iemand een bebloed gezicht heeft, en dat er "fucking wanker" naar diegene is geroepen.

Foto: ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.