Terug

Volg Hart van Nederland

Feyenoorder Frank gaf zijn sjaaltje aan Máxima

Voetbal

28 apr 2023, 18:57

Een dag na Koningsdag in Rotterdam zit Feyenoord-fan Frans Kusters nog na te genieten. Hij stond namelijk oog in oog met het koninklijk paar en wist tot zijn grote vreugde een Feyenoord-sjaal aan hen te overhandigen.

Zijn oorspronkelijke plan was om de sjaal aan koning Willem-Alexander te geven, een knipoog nadat vorige week bekend werd dat onze koning een echte Ajax-fan is. Dat plan lukte niet, want koningin Máxima was er eerder bij. Ze pakte de sjaal met de woorden: "Ja, maar die ga ík dragen, ík ben voor Feyenoord!" En ze voegde de daad bij het woord. Enkele seconden later kwam de koning Frans Kusters ook nog een handje geven.

Kusters kijkt een dag later met voldoening terug. Hij heeft zijn verhaal mogen vertellen aan de talkshowtafel van Op1 en de reacties waren talloos. "Mijn telefoon was ontploft", zegt Frans tegen Hart van Nederland.

Dolletje

"Ik had het gehoord dat de koning voor Ajax was, dus besloot ik om te kijken of ik hem een beetje kon dollen. Heb een Feyenoord-sjaaltje geregeld en wilde die aan de koning geven. Ik had niet gedacht dat het zo goed zou gaan en dat heel Nederland het zou kunnen zien. Leuke belevenis, iets om nooit meer te vergeten."

Diep in zijn hart hoopt Frans Kusters nog iets te horen van de club Feyenoord. Misschien worden ze wel landskampioen, die kans is groot. En dan is er opnieuw de gelegenheid voor de koningin om in de Maasstad een passend feestje te vieren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.