Terug

Volg Hart van Nederland

Berghuis slaat voetbalsupporter na nederlaag Ajax

Berghuis slaat voetbalsupporter na nederlaag Ajax

Voetbal

28 mei 2023, 20:20

Steven Berghuis heeft na afloop van de nederlaag van Ajax tegen FC Twente (3-1) een klap uitgedeeld aan iemand die bij de spelersbus van Ajax stond. De 45-voudig international van Oranje verloor zijn zelfbeheersing vlak voordat hij de spelersbus instapte.

Lees hier de laatste update. Steven Berghuis heeft een boete gekregen en betuigt spijt:

In een video die online rondgaat is te zien dat een menigte achter de dranghekken staat. Berghuis staat dichtbij het hek en slaat van bovenaf hard op een persoon in die niet te zien is. De mensenmassa begint naar hem te schreeuwen en Berghuis lijkt na de klap nog steeds met de persoon in gesprek te zijn en naar diegene te wijzen.

De video gaat rond op Twitter:

Volgens betrokkenen riepen fans van FC Twente bij de bus van achter een dranghek vervelende teksten naar Berghuis nadat hij handtekeningen had uitgedeeld. De bewuste supporters zouden even daarvoor ook Ajax-spits Brian Brobbey hebben lastiggevallen.

Het leek alsof Berghuis een vuistslag uitdeelde nadat er iets naar hem was geroepen. Een woordvoerder van Ajax kan nog niet zeggen wat er precies is voorgevallen. Berghuis mocht in de slotfase van het uitduel met FC Twente invallen. Hij kwam de afgelopen maand niet in actie vanwege een blessure.

Ajax is als derde geëindigd in de Eredivisie en begint het nieuwe Europese seizoen in de play-offs van de Europa League.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.