Terug

Volg Hart van Nederland

Ajax-vrouwen stunten tegen internationale topploeg PSG

Ajax-vrouwen stunten tegen internationale topploeg PSG

Voetbal

15 nov 2023, 22:59

De voetbalsters van Ajax hebben hun eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League verrassend gewonnen van topclub Paris Saint-Germain.

In de Johan Cruijff ArenA werd het 2-0 dankzij doelpunten voor rust van Tiny Hoekstra en Sherida Spitse. Het was de eerste wedstrijd van een Nederlandse club in de poulefase van de Champions League, die in 2021 werd ingevoerd.

Vrouwenvoetbal wordt steeds populairder in ons land. Tegenwoordig zijn bij grote toernooien van de Oranjeleeuwinnen de straten ook toepasselijk gekleurd.

Fred en Tonny kleuren Arnhemse straten oranje voor de leeuwinnen, wie volgt?
1:21
Fred en Tonny kleuren Arnhemse straten oranje voor de leeuwinnen, wie volgt?

Ajax gaat door de zege aan de leiding in groep C. Bayern München speelde op eigen veld met 2-2 gelijk tegen AS Roma. Volgende week donderdag speelt Ajax in Rome de tweede poulewedstrijd.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.