Terug

Volg Hart van Nederland

Van Gerwen wint World Series of Darts voor vijfde keer

Van Gerwen wint World Series of Darts voor vijfde keer

Sport

17 sep 2023, 22:41

Michael van Gerwen heeft voor de vijfde keer de World Series of Darts Finales op zijn naam geschreven. De 34-jarige Nederlander zette in de eindstrijd in de AFAS Live in Amsterdam de Engelsman Nathan Aspinall met duidelijke cijfers aan de kant: 11-4.

De als vierde geplaatste Van Gerwen won het toernooi eerder in 2015, 2016, 2017 en 2019.

In 2022 won Michael van Gerwen de Premier League na een zinderende finale:

Michael van Gerwen wint Premier League na zinderende finale
0:51
Michael van Gerwen wint Premier League na zinderende finale

Eerder op de dag ontsnapte Van Gerwen aan uitschakeling in de halve finale tegen een andere Engelsman, Luke Humphries, die drie matchdarts onbenut liet. Van Gerwen zelf gooide in de tweede leg een ninedarter en won met 11-10.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.