Terug

Volg Hart van Nederland

Ultieme EK-test voor Nederland tegen grote rivaal Duitsland

Sport

25 mrt 2024, 23:11

Oranje speelt dinsdagavond in Frankfurt een oefenwedstrijd tegen Duitsland. Het is voor het elftal van bondscoach Ronald Koeman de laatste test voordat in juni de voorbereiding op het EK begint. Waar de voetballers gaan, volgen ook hun grootste fans. De eerste oranje troepen zijn de grens daarom maandag al overgetrokken.

Tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd zei Ronald Koeman dat nog niet alles klopt, maar dat hoeft nu ook nog niet. "Misschien is dat wel goed. Liever dat het klopt in de zomer. Je voelt dat de groep meer gesmeed wordt", aldus de bondscoach.

Nederland treft de Duitsers, die zaterdag Frankrijk versloegen (0-2), in het uitverkochte Deutsche Bank Park in Frankfurt. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.