Terug

Volg Hart van Nederland

Oranje verslaat Wales in tweede duel Nations League in extra tijd

Oranje verslaat Wales in tweede duel Nations League in extra tijd

Sport

8 juni 2022, 23:23

Het Nederlands elftal heeft ook het tweede duel in de Nations League gewonnen. Oranje was zelfs met veel wisselspelers te sterk voor Wales (1-2) in het Cardiff City Stadium.

Teun Koopmeiners opende de score in 50e minuut. Rhys Norrington-Davies dacht Wales in blessuretijd een gelijkspel te bezorgen (1-1), maar een minuut later kopte Wout Weghorst raak.

Vier duels in elf dagen

Nederland verscheen met elf andere spelers aan de aftrap dan vrijdag voor het gewonnen duel met België in Brussel (1-4). Louis van Gaal wil zijn spelers na een lang seizoen niet onnodig zwaar belasten tijdens vier duels in elf dagen tijd. Hij wil ook veel spelers aan het werk zien op weg naar het WK.

Oranje speelde een stuk minder goed dan vrijdag tegen België. Jordan Teze en Jerdy Schouten debuteerden als basisspelers voor Nederland.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.