Terug

Volg Hart van Nederland

Laatste kans op kaartjes voor EK in Duitsland: UEFA verkoopt 100.000 extra tickets

Sport

30 apr 2024, 16:52

De UEFA stelt donderdag vanaf 11.00 uur 100.000 tickets voor het komende EK in Duitsland beschikbaar. Ze zijn te koop via het officiële ticketplatform. Het aantal beschikbare tickets verschilt per wedstrijd.

Het gaat enerzijds om kaartjes die in maart en april al via het officiële doorverkoopplatform werden aangeboden. Ook is de laatste hand gelegd aan de bouw van de EK-stadions, waardoor er extra zitplaatsen zijn ontstaan. Daarnaast stelt de UEFA een aanzienlijk aantal tickets met korting beschikbaar voor zitplaatsen met beperkt zicht.

Vorig jaar waren er vóór de eerste verkoopfase in totaal 2,7 miljoen tickets beschikbaar voor het EK.

Speelschema

Nederland speelt in juni de pouleduels in Hamburg (Polen), Leipzig (Frankrijk) en Berlijn (Oostenrijk). De KNVB gaat ervan uit dat per groepswedstrijd zo'n 40.000 Oranjefans naar de speelstad afreizen. Van die groep hebben 15.000 mensen een kaartje voor de wedstrijd.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.