Terug

Volg Hart van Nederland

Verstappen: 'Lastig om ongelooflijk seizoen te herhalen'

Formule 1

26 nov 2023, 16:37

Max Verstappen sprak na zijn negentiende zege van het seizoen zijn ongeloof uit over zijn dominante jaar in de Formule 1. "Het is een ongelooflijk seizoen geweest. Het zal moeilijk zijn om een seizoen als dit te herhalen", zei de wereldkampioen tijdens het interview op het circuit na zijn winst in de slotrace van het jaar in Abu Dhabi.

"Het uitrijden was wel emotioneel, het laatste moment in de auto die me zoveel heeft gegeven", zei hij over de RB19 van Red Bull, die dit jaar niet alleen heel snel was, maar ook uiterst betrouwbaar.

Superfan Ben had al alle vertrouwen in Max Verstappen voor het wereldkampioenschap: 'Kan niet misgaan!':

Superfan Ben heeft alle vertrouwen in Max Verstappen: 'Kan niet misgaan!'
1:26
Superfan Ben heeft alle vertrouwen in Max Verstappen: 'Kan niet misgaan!'

De Nederlander wist alle 22 races van dit jaar zonder mechanische problemen uit te rijden. "Nog zo'n seizoen wordt heel moeilijk, maar we hebben dit jaar wel enorm genoten en gaan hard werken om volgend jaar opnieuw met een sterke auto het seizoen in te gaan. We zullen dan zeker klaar zijn voor de strijd."

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.