Terug

Volg Hart van Nederland

Stéphane Kox stopt bij Viaplay als pitreporter in Formule 1

Stéphane Kox stopt bij Viaplay als pitreporter in Formule 1

Formule 1

1 jan 2023, 23:16

Stéphane Kox stopt als Formule 1-verslaggeefster bij Viaplay. De 29-jarige Brabantse die afgelopen seizoen de pitreporter bij de zender was tijdens de Formule 1-races, heeft dat aan De Telegraaf bevestigd.

"Ik heb het met veel plezier gedaan, met een superleuke groep mensen en ook heel veel geleerd", zegt Kox tegen de krant. Kox is de dochter van coureur Peter Kox. Samen rijden ze over twee weken de 24 uur van Dubai.

Racen

"Toen ik ruim een jaar geleden werd benaderd door Viaplay kwam het echt als een verrassing. Hoe leuk het afgelopen jaar ook was, ik heb gemerkt dat mijn ambitie toch ligt bij die rechtenstudie en het racen. Daar wil ik me weer op gaan focussen", aldus Kox tegen de krant.

Het is nog niet duidelijk wie de nieuwe pitreporter van Viaplay wordt. Het nieuwe Formule 1-seizoen begint in het eerste weekend van maart met de Grand Prix van Bahrein.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.