Terug

Volg Hart van Nederland

Max Verstappen praat niet met Britse tv-zender vanwege uitspraken verslaggever: 'Die gast'

Max Verstappen praat niet met Britse tv-zender vanwege uitspraken verslaggever: 'Die gast'

Formule 1

30 okt 2022, 14:04

Max Verstappen heeft besloten dit race-weekend in Mexico geen interviews meer te geven aan de Britse zendgemachtigde Sky Sports, meldt GP-fans op hun website.

Het gaat niet alleen om de Britse ploeg, ook de Duitse en de Italiaanse tak van Sky Sports hoeven niet te rekenen op een vraaggesprek met de Nederlander. De tweevoudig wereldkampioen wil hiermee duidelijk maken dat hij niet gediend is van het gedrag van een van de pit-reporters van de grote sportzender, Ted Kravitz.

De verslaggever zei vorig weekend in zijn nabeschouwing onder andere dat Lewis Hamilton vorig jaar is beroofd van zijn achtste wereldtitel. Bovendien bleef hij Verstappen telkens maar 'die gast' noemen. Met het boycotten van de televisieploeg wil Verstappen laten weten dat hij duidelijk niet gediend is van de toon van Kravitz.

Pole position

Verstappen won de Grand Prix in Austin. Zondag staat de volgende race in Mexico op het programma, die begint om 21.00 uur Nederlandse tijd. Verstappen start vanaf pole position, George Russell vanaf de tweede en Hamilton rijdt vanaf de derde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.