Terug

Volg Hart van Nederland

'Appverkeer bewijst: Christian Horner maakte zich schuldig aan seksueel wangedrag'

Formule 1

16 feb 2024, 18:10

Er is nieuwe informatie over het onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag van Christian Horner. De vrouw die in december 2023 een klacht tegen de teambaas van RedBull indiende, heeft haar appverkeer met hem afgestaan aan de onafhankelijke onderzoeker van het conflict, zo meldt de Telegraaf.

De krant heeft de afgestane appjes van het vermeende vrouwelijke slachtoffer ingezien. Horner, die getrouwd is met Spice Girl Geri Halliwell, zou volgens de krant seksueel getinte berichten hebben gestuurd naar een vrouwelijke medewerker.

Horner was donderdagavond aanwezig bij de onthulling van de nieuwe auto van RedBull. Daar ontkende hij tot dusver alle aantijgingen.

Doofpot

Het is ondertussen ook bekend dat Christian Horner er alles aan gedaan heeft de zaak in de doofpot te stoppen. Nog voor de eerste publicatie van De Telegraaf rond deze zaak is er al een brief naar de jurist in dienst van het slachtoffer gestuurd. Daarin deed kamp-Horner een voorstel van een schikking van omgerekend 760.000 euro aan het slachtoffer.

Horner is de afgelopen periode 'gewoon' volop blijven werken. Het nieuwe Formule 1-seizoen staat namelijk op het punt van beginnen. Het team van Max Verstappen en Sergio Pérez zal het eerste weekend van maart weer aan de slag moeten met de eerste race van het seizoen: de GP van Bahrein. Of Horner dan nog in zijn huidige rol bij het team betrokken is, is onduidelijk.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.