Terug

Volg Hart van Nederland

FC Utrecht brengt seizoenkaarthouders persoonlijk een bedankje

FC Utrecht brengt seizoenkaarthouders persoonlijk een bedankje

Sport

10 dec 2020, 21:56

FC Utrecht bedankt alle achtduizend seizoenkaarthouders voor hun blijvende steun tijdens de coronacrisis. Vanwege het virus is het stadion van de voetbalclub al maanden leeg, maar de achterban blijft de club trouw. En om ze daarvoor te bedanken, brengt de club een persoonlijk bedankje rond.

Driehonderd mensen zijn ervoor nodig om alle supporters persoonlijk een bedankje, bestaande uit een worst en een clubsjaal, te brengen. "We zijn uiteindelijk achtduizend seizoenkaarthouders aan het afgaan, verspreid over 5500 adressen", vertelt Thijs van Es, directeur FC Utrecht, terwijl hij bij zijn fiets staat. "We kwamen er ook achter dat 25 procent van die adressen ook buiten de provincie Utrecht ligt.

FC Utrecht-supporters

Zo wordt er ook persoonlijk een pakketje helemaal in Leeuwarden afgegeven. "Mijn vrouw werkt hier, dus hebben we gezegd: we gaan hier naartoe verhuizen", vertelt de FC Utrecht-supporter. "Maar wel onder de voorwaarde dat ik mijn seizoenkaart mocht houden, dus zodoende."

Lees ook: FC Utrecht verrast oma Sjane met persoonlijke videoboodschap

Ondanks dat de fans al maanden niet meer in het stadion zijn geweest, is de sfeer er niet minder op. "Elke zondag zitten we voor de televisie en in de appgroep met vrienden tegen elkaar ouwehoeren. Zo heb je toch een beetje het gevoel van samen naar een wedstrijd kijken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.