Terug

Volg Hart van Nederland

F1TV krijgt Nederlands commentaar van bekend drietal

F1TV krijgt Nederlands commentaar van bekend drietal

Sport

1 juni 2022, 19:51

F1TV Pro-abonnees zullen binnenkort kunnen luisteren naar Nederlandse commentatoren. Dat meldt Tweakers woensdag. Nu is het commentaar bij F1TV alleen nog in het Engels, Duits, Frans of Spaans te volgen.

Het Nederlandse commentaar zal gegeven worden door Nelson Valkenburg, Melroy Heemskerk en Allard Kalff. Dat drietal is momenteel verantwoordelijk voor het verslaan van Formule 1-wedstrijden bij ViaPlay.

De commentatoren zullen gewoon nog te horen zijn bij ViaPlay. F1TV zal de stream van ViaPlay overnemen en bij de Formule 1-beelden afspelen.

Optie vanaf juni

Het is nog niet bekend per wanneer het Nederlandse commentaar te horen zal zijn, maar eerder liet F1TV al aan gebruikers weten die optie vanaf juni mogelijk te maken. Het zou dus zo kunnen zijn dat bij de eerstvolgende race, op 10 juni, de Nederlandse stemmen al te horen zijn.

Overigens is het nog maar de vraag of abonnees van F1TV blij zullen met de komst van het drietal. De commentatoren kregen de afgelopen tijd de nodige kritiek te verduren op sociale media.

Eerder liet Viaplay weten dat er een speciaal telefoonnummer wordt geopend om de vele klachten over de Formule 1-uitzendingen te behandelen. Vanaf volgende week kunnen ontevreden kijkers in Nederland zo direct bij de Zweedse streamingsdienst aankloppen.

In onderstaande Shownieuws-video geeft Tom Coronel commentaar op de laatste F1-race in Monaco.

Tom Coronel over Formule 1 Monaco
0:47
Tom Coronel over Formule 1 Monaco

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.