Terug

Volg Hart van Nederland

Estafettevrouwen 4x100 meter maken foute wissel in finale en finishen niet

Estafettevrouwen 4x100 meter maken foute wissel in finale en finishen niet

Sport

26 aug 2023, 22:15

De Nederlandse sprintsters zijn op de WK atletiek in Boedapest als laatste geëindigd in de finale van de 4x100 meter estafette. Het ging mis bij de laatste wissel, tussen Nadine Visser en Tasa Jiya. Daardoor haalde het kwartet de finish niet.

Het viertal, bestaande uit N’ketia Seedo, Lieke Klaver, Visser en Jiya leek af te stevenen op een plek net buiten de medailles. Jiya vertrok echter te vroeg en Visser kon haar het stokje niet meer overdragen.

Het goud ging naar de Verenigde Staten in 41,03. Jamaica was net iets langzamer met 41,21. Het brons was voor de Britse loopsters: 41,97.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.