Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: PSV-superfans Job en Merle (10) gaan wereldwijd viraal

Sport

3 mei 2023, 14:39

De 10-jarige PSV-fans Job en Merle zijn na de bekerfinale tegen Ajax wereldwijd te zien op het internet. De jonge PSV-fans uit Wintelre zijn te zien in een video waarin zij juichend op de tribune staan terwijl PSV-speler Fabio Silva de winnende strafschop maakt en scoort.

Job van der Heijden en Merle Jacobs waren zondag in De Kuip toen PSV de KNVB-beker won. De zenuwen waren voor de jonge fanatiekelingen niet meer om te houden. Op beelden van ESPN is te zien hoe fan Job niet meer durft te kijken en zijn petje voor zijn gezicht houdt.

Wereldwijd bekeken

Merle kijkt met opperste concentratie naar het veld, waarna spits Silva de jonge fans niet teleurstelt en de bal raak schiet. De sportzender deelde de beelden sociale media en is miljoenen keren bekeken. De favoriete speler van Job, Xavi Simons, heeft de video inmiddels ook gedeeld op zijn sociale media.

Ook buiten het stadion was er enorme feestvreugde:

PSV-fans vieren feest na winst bekerfinale
2:20
PSV-fans vieren feest na winst bekerfinale

Beeld: ESPN

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.