Terug

Volg Hart van Nederland

Voormalig F1-coureur Robert Doornbos met knuppels in elkaar geslagen en beroofd

Sport

14 apr 2023, 19:27

Voormalig autocoureur Robert Doornbos is op gewelddadige wijze overvallen, de daders hebben hem met knuppels in elkaar geslagen. Ook is hij beroofd van zijn dure Rolex-horloge. Dat bevestigt Doornbos na berichtgeving van De Telegraaf en RTL Boulevard. De 41-jarige Doornbos is tegenwoordig vooral bekend als analist bij de Formule 1.

Doornbos werd bij zijn huis in Amsterdam opgewacht. Daar werd hij na het parkeren van zijn auto aangevallen door twee mannen. Die mannen leken het gemunt te hebben op zijn horloge.

Later bleek volgens de krant dat de mannen een gps-tracker onder zijn auto hadden geplaatst om precies te weten wanneer de oud-autocoureur thuis zou komen.

Geen dure horloges meer voor Doornbos

De Nederlandse oud-racer zegt sindsdien geen dure horloges meer te dragen. "Alleen nog een Apple Watch, dan kan ik tenminste ook m’n stappen tellen", zei Doornbos tegen de Telegraaf.

De overval vond vorige maand plaats, maar er werd niks over naar buiten gebracht vanwege het politieonderzoek. De politie bevestigt de overval wel aan de krant.

Vorig jaar was Hart van Nederland nog op bezoek bij de showroom van Doornbos. Daar verkocht de 12-jarige Olivier een kartonnen Lamborghini aan de coureur:

Olivier (12) verkoopt zijn kartonnen Lamborghini aan autocoureur Robert Doornbos
1:53
Olivier (12) verkoopt zijn kartonnen Lamborghini aan autocoureur Robert Doornbos

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.