Terug

Volg Hart van Nederland

Utrechts waterpoloteam komt met sexy zwemkalender om coronacrisis door te komen

Utrechts waterpoloteam komt met sexy zwemkalender om coronacrisis door te komen

Sport

31 okt 2020, 22:35

Een waterpoloteam uit Utrecht maakt een sexy zwemkalender, dit om hun hoofd boven water te houden tijdens deze coronacrisis. De mannen gaan halfnaakt op de foto met een attribuut dat iets over ze zegt, of met waterpolo te maken heeft. Met de foto's wordt er een kalender samengesteld. Die willen ze verkopen om geld in te zamelen voor hun vereniging, die heeft het financieel zwaar. Zwemvereniging Utrecht heeft door de coronabeperkingen geen inkomsten meer uit bijvoorbeeld de horeca en heeft aan alleen contributie niet genoeg. Met de opbrengsten van de kalender kan onder meer nieuw materiaal worden aangeschaft en kunnen vergoedingen van vrijwilligers worden betaald. Naast alle onzekerheid en onrust zijn er in deze tijd gelukkig ook hele mooie initiatieven. Mensen steunen lokale ondernemers of doen vrijwilligerswerk. In Hart voor Elkaar willen we deze deze toppers een podium geven. Kent u een mooi voorbeeld? Mail ons op hart@talpanetwork.com met ‘Hart voor Elkaar’ in de onderwerpregel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.