Terug

Volg Hart van Nederland

Sarina Wiegman opnieuw gekozen tot beste coach van het jaar

Sport

15 jan 2024, 21:06

Sarina Wiegman is op het gala van wereldvoetbalbond FIFA voor de vierde keer verkozen tot Coach van het Jaar bij de vrouwenteams. De bondscoach van Engeland kreeg de voorkeur boven Jonatan Giraldez (FC Barcelona) en Emma Hayes (eerst Chelsea, nu de Verenigde Staten).

Wiegman bereikte in de zomer met Engeland de finale van het WK. Daarin was Spanje te sterk. Wiegman won de prijs eerder in 2017, 2020 en 2022.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Bron: ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.