Terug

Volg Hart van Nederland

Ondanks de winst van Verstappen zijn kijkers ViaPlay niet blij met de uitzending

Ondanks de winst van Verstappen zijn kijkers ViaPlay niet blij met de uitzending

Sport

27 aug 2023, 20:01

Dankzij de Formule 1 race en de winst van Max Verstappen waren #DutchGP en #Zandvoort vandaag trending op X (voorheen Twitter). Naast de 134.000 mensen die naar Zandvoort afreisden voor de thuiswedstrijd van de Nederlandse coureur, keken ook veel mensen op ViaPlay. Alleen waren die kijkers een stuk minder tevreden.

De reden dat de kijkers van de Formule 1-uitzending ontevreden waren had meerdere oorzaken. Zo werd er op X gesproken over het slechte commentaar en het synchroniseren van het geluid. Maar het vastlopen van de uitzending was toch wel 'het gesprek van de dag.'

De regen was een ongenode gast op de Formule 1 in Zandvoort, gelukkig maakt Max Verstappen alles goed voor de fans.

Regen speelt kwalificatie voor fans op Zandvoort parten, maar Max maakt alles goed
1:39
Regen speelt kwalificatie voor fans op Zandvoort parten, maar Max maakt alles goed

Door het vele bufferen liep de uitzending continu vast waardoor vele kijkers - letterlijk en figuurlijk - geen beeld meer hadden van de wedstrijd. Veel kijkers schakelden daarom over naar de uitzending van de NOS. De nieuwszender mocht de Formule 1-race van vandaag ook uitzenden omdat deze in Nederland was.

Door het vele bufferen was de race al afgelopen, maar hadden kijkers de finish nog niet zelf gezien. Wel kregen zij een pushbericht over de winst van Max Verstappen.

Nergens last van

Er waren ook mensen die geen last hadden van de slechte verbinding. Zo reageert iemand met 'Nergens last van' en schrijft een ander 'Ligt aan jullie internet . Hier alles via de wifi en echt nog nooit geen probleem gehad. Oké, 1x lag het aan de verbinding van uit Engeland'. Weer iemand anders deelt: 'Ben blij dat ik het nooit heb met streamen van ViaPlay, Formule 1 gezien en voetbal en nergens geen last van! Hopen dat het morgen beter gaat!'

In de Hart van Nederland-podcast TV-TALK hoor je het laatste televisienieuws en de opvallendste televisiefragmenten die je niet wil missen. Beluister hier de laatste aflevering:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.