Terug

Volg Hart van Nederland

Manchester United-fan Ron is blij met Erik ten Hag als nieuwe trainer

Manchester United-fan Ron is blij met Erik ten Hag als nieuwe trainer

Sport

13 apr 2022, 22:33

Erik ten Hag verruilt Nederland voor Engeland: de Ajax-coach maakt volgend seizoen namelijk zijn entree bij Manchester United. De komst van de nieuwe trainer is goed nieuws voor superfan Ron Snellen, die zelfs een eigen museum over de voetbalclub heeft.

Ron is blij met de aanstelling van Ten Hag, maar is ook kritisch. "Hij moet wel de tijd krijgen om de bezem erdoorheen te halen", vindt de Manchester United-superfan. "Van Gaal heeft het hier ook niet gered, dus ik moet het nog zien natuurlijk." De huidige Oranje-bondscoach werd daar na twee seizoenen aan de kant gezet.

De Hagenees verzamelt alles van de Engelse club en zijn fanclub Mancunians NL telt ruim 400 leden. Zijn museum staat met attributen van 'Man U' en hoopt vurig op nieuwe prijzen. "We hebben al acht jaar vrijwel niets gewonnen, er moet nu echt iets veranderen", legt hij uit. "We doen het nu al heel slecht, dus Ten Hag kan het bijna niet verprutsen."

Engelse taal

Ten Hag wordt in de media, waaronder door de heren van Vandaag Inside, vaak belachelijk gemaakt om zijn slechte Engels. Voor de zomer nog even langs de nonnen in Vught? Ron denkt dat het allemaal wel losloopt: "Als je het goed doet en je wint een paar keer achter elkaar, dan heeft niemand het over je Engelse taalgebruik."

Van Gaal wilde er tijdens zijn tijd in Manchester United nog weleens wat steenkolenengels uitgooien, maar volgens Ron is dat geen ramp in Engeland. "Natuurlijk vinden Britse media dat grappig en steken ze de draak met je", weet de superfan", maar daar moet Ten Haag zich helemaal niets van aantrekken".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.