Terug

Volg Hart van Nederland

Uitzending Alpe d'HuZes 2023

Uitzending Alpe d'HuZes 2023

Sport

1 juni 2023, 09:24

Het is zo ver: de Alpe d'HuZes is begonnen! Benieuwd hoe het met je dochter, buurman, teamgenoot of collega gaat die meedoet? Of benieuwd welke inspirerende, emotionele en mooie verhalen er op de berg lopen of fietsen? Dan kan je hier de uitzending van Alpe d'HuZes terugkijken.

Donderdag beginnen duizenden mensen aan de klim van de Alpe d'Huez om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Onze verslaggever Joost Karreman is in Frankrijk om de tocht te volgen en de verhalen van deelnemers te verzamelen. En natuurlijk ook om te kijken hoe het met oude bekenden gaat.

Zo sprak Hart van Nederland woensdag Bob Koopman, die met 'team Sep' meedoet om zijn zoon Sep te eren. Hij overleed in 2021 aan een hersentumor. “Het zal zwaar worden, maar we gaan het halen", zei hij op de vooravond van de tocht. "Ik heb tegen de rest gezegd: Sep zit op onze schouder. Donderdag komt alles tot een hoogtepunt. We gaan die berg rocken!”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.