Terug

Volg Hart van Nederland

Huntelaar legt werk bij Ajax tijdelijk neer vanwege burn-out

Sport

20 okt 2023, 18:36

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn werkzaamheden bij Ajax tijdelijk neergelegd. De technisch manager heeft een burn-out en zit ziek thuis, zo bevestigt een woordvoerder van de club uit de hoofdstad.

Huntelaar verlengde in juni zijn contract tot medio 2027. Hij hield zich de afgelopen maanden voornamelijk bezig met Jong Ajax en de hoogste jeugdelftallen van de club uit Amsterdam. Hij had geen inspraak in de twaalf aankopen van de inmiddels ontslagen directeur voetbalzaken Sven Mislintat.

Na het ontslag van Mislintat nam Huntelaar enkele taken over van de Duitser. Dat werd voor de supporters van de huidige nummer 16 van de Eredivisie zichtbaar toen hij vlak voor het thuisduel met Feyenoord op het veld afscheid nam van de naar Arsenal vertrokken Jurriën Timber.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.