Terug

Volg Hart van Nederland

Oud-voetballer en quizmaster Frank Kramer (73) overleden

Oud-voetballer en quizmaster Frank Kramer (73) overleden

Sport

2 dec 2020, 12:10

Oud-voetballer en tv-presentator Frank Kramer is op 73-jarige leeftijd overleden. Dat meldt Philip Kooke, schrijver van de biografie van de markante figuur. Kramer was al enige tijd ziek. Zijn voetballoopbaan voerde Kramer onder meer langs FC Amsterdam, Telstar en FC Volendam. Hij gold als een grillige aanvaller. Na zijn voetballoopbaan werd hij onder meer presentator van spelshows als Hints en Boggle. Tot twee jaar geleden was hij actief als commentator op Eurosport. Kramer werd afgelopen vrijdag naar het ziekenhuis gebracht nadat hij onwel was geworden op zijn eigen verjaardag. Dat maakte Johan Derksen maandag bekend in het tv-programma Veronica Inside. "Het gaat heel slecht met hem", zei Derksen in de uitzending over zijn toestand. (Tekst gaat verder onder tweet) De oud-voetballer en presentator laat woensdag via zijn biograaf nog een boodschap achter. "Frank wil dit nog graag aan u kwijt", schrijft Kooke op Twitter. "Mensen, het was mooi. U wordt allemaal hartelijk bedankt."

EEN VRIJE GEEST IS UITGEVLOGEN

Voetballer, presentator, quizmaster en voetbalcommentator Frank Kramer is overleden. Hij is 73 jaar oud geworden. Frank wil dit nog graag aan u kwijt: “Mensen, het was mooi. U wordt allemaal hartelijk bedankt” pic.twitter.com/aNlEv26VC5 — Philip K⭕️⭕️ke (@PhilipKooke) December 2, 2020

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.