Terug

Volg Hart van Nederland

Feyenoord-spits Cyriel Dessers regelt persoonlijk vrije dag voor Remco

Feyenoord-spits Cyriel Dessers regelt persoonlijk vrije dag voor Remco

Sport

29 apr 2022, 21:35

Door Feyenoord-spits Cyriel Dessers kan fan Remco Ravenhorst volgende week toch naar de uitwedstrijd van de halve finale in Marseille, terwijl hij eigenlijk ingeroosterd stond op zijn werk. Dessers heeft namelijk eigenhandig Remco's baas gebeld om een vrije dag te regelen.

Superfan Remco plaatste 15 april op Twitter een verzoek aan de aanvaller: "De vlucht voor Marseille is geboekt. Maar na Schruns, Pristina, Luzern, Borås, Berlijn, Praag, Marbella Belgrado en weer Praag heb ik op werk nog wel wat uitleg nodig. Schrijf je mee met mijn verlofverzoek?"

Dessers reageerde daarop door te schrijven dat hij Remco's baas wel zou bellen. Nu Feyenoord donderdag Olympique Marseille versloeg (3-2) in een kolkende Kuip en Remco vanwege zijn werk niet bij de de return in het Stade Vélodrome kon zijn, moest de spits wel daad bij woord voegen.

'Kan Remco vrij krijgen?'

Hij belde daarom vrijdag dan echt naar de baas van Remco om te vragen of zijn werknemer hem vrij kon geven. "Donderdag kunnen we alle steun gebruiken. Daarom wilde ik je even bellen, om te vragen of Remco misschien toch geen vrij kan krijgen volgende week donderdag", vraagt Dessers aan de telefoon.

De baas van Remco geeft toe dat zijn werknemer met een Feyenoordshirt aan 'is geboren', dus dat hij dit hoogtepunt van zijn club hem niet kan ontnemen. "Hij moet lekker gaan. Ik vang de gaten wel op als baas", antwoordt hij.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Halve finale

Feyenoord heeft donderdag een voorzichtige eerste stap richting de finale van de Conference League gezet. Het elftal van trainer Arne Slot versloeg Olympique Marseille mede dankzij twee treffers van Cyriel Dessers. Volgende week donderdag staat in het Stade Vélodrome in Marseille de beslissende tweede aflevering van de halve eindstrijd op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.