Terug

Volg Hart van Nederland

Ajax moet waarschijnlijk op zoek naar nieuwe trainer: 'Ten Hag bijna rond met Engelse topclub'

Sport

6 apr 2022, 22:15

Het lijkt erop dat Ajax na het huidige seizoen op zoek moet naar een nieuwe trainer. Erik ten Hag schijnt de Amsterdamse voetbalclub deze zomer te verlaten. Sportzender ESPN meldt woensdag dat hij namelijk rond is met de Engelse topclub Manchester United.

Er gaan al langere tijd geruchten dat Ten Hag Ajax deze zomer wil inruilen voor een andere club in het buitenland, de topcoach en Manchester United worden al langer met elkaar in verband gebracht. De kogel lijkt nu dus door de kerk te zijn en de transfer naar Engeland zou beklonken zijn.

Het aanstaande vertrek van Ten Hag, die in Nederland eerder trainer was bij Go Ahead Eagles en FC Utrecht, is slecht nieuws voor Ajax. De huidige koploper van de Eredivisie zag in februari technisch directeur Marc Overmars al noodgedwongen vertrekken nadat bekend werd dat hij medewerksters stalke en dickpics naar vrouwen stuurde.

Opvolgers van Louis van Gaal?

Daarmee zijn twee belangrijke pilaren in de afgelopen succesjaren van Ajax weggevallen. Mocht Ten Haag daadwerkelijk zijn handtekening zetten onder een contract bij Manchester United, dan wordt hij daar de tweede Nederlandse hoofdtrainer ooit. Louis van Gaal - de huidige bondscoach - ging hem in 2014 voor.

Bovenstaand fragment was eerder te zien bij Vandaag Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.