Terug

Volg Hart van Nederland

Aanvoerder PEC Zwolle mist huldiging vanwege hersenschudding

Sport

20 mei 2023, 12:10

Aanvoerder Bram van Polen mist zaterdagmiddag de huldiging van PEC Zwolle vanwege een blessure. Hij raakte vrijdagavond in de wedstrijd bij Helmond Sport (3-2) geblesseerd aan zijn hoofd. Hij liep daarbij een zware hersenschudding en een breuk in zijn oogkas op.

PEC Zwolle wordt gehuldigd voor de promotie naar de Eredivisie. Hoewel Van Polen er niet bij kan zijn, had hij nog wel een boodschap voor de fans. "Beste supporters, ik kan er helaas niet bij zijn, maar kom vooral massaal naar het Wezenlandenpark vanmiddag en maak er samen met spelers, staf en medesupporters een fantastisch feest van! Dit hebben we samen met elkaar bewerkstelligd en meer dan verdiend!" aldus Van Polen.

Heracles Almelo is kampioen van de Keuken Kampioen Divisie geworden. De ploeg van coach John Lammers won in eigen huis met 2-0 van Jong Ajax:

Heracles pakt voor de vierde keer titel in Keuken Kampioen Divisie
1:07
Heracles pakt voor de vierde keer titel in Keuken Kampioen Divisie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.