Terug

Volg Hart van Nederland

Abdelhak Nouri 'glimlacht' na transfernieuws Steven Bergwijn

Abdelhak Nouri 'glimlacht' na transfernieuws Steven Bergwijn

Sport

8 juli 2022, 17:44

Abdelhak Nouri is blij met de transfer van zijn maatje Steven Bergwijn naar Ajax. Dat zegt zijn broer Abraham Nouri. Het is vrijdag vijf jaar geleden dat Nouri een hartstilstand kreeg. "Ik denk dat Ajax bewust heeft gewacht tot vandaag met het aankondigen van de transfer."

"Ze waren beste vriendjes, nog steeds. Het is een bijzonder moment. Ik ben blij dat hij weer terug is op het oude nest", zegt Abderrahim Nouri over de terugkeer van Bergwijn bij Ajax. "Alleen jammer dat hij niet samen met Abdelhak op het veld kan schitteren, maar Abdelhak en wij zijn heel blij voor hem. Ik denk wel dat hij Abdelhak elke wedstrijd meeneemt in zijn gedachten. Het enige nadeel voor 'Stevie' is dat hij geen Abdelhak meer achter zich heeft die hem voorziet van voorzetjes."

Glimlach

Toen Abdelhak Nouri het nieuws over Bergwijn te horen kreeg, reageerde hij blij. "Mo hing met Stevie aan de lijn en hij vertelde het aan Abdelhak, die zat naast hem. Hij kreeg een brede glimlach op zijn gezicht. Dat duidt erop dat hij alert is en het begrijpt. Hij is trots op Bergwijn. Hij kan zich niet uitten en gesprekken voeren, maar ik denk dat hij superblij is."

31 miljoen euro

Ajax kondigde vrijdag de komst van Oranje-international Steven Bergwijn aan. De 24-jarige aanvaller komt voor 31 miljoen euro over van het Engelse Tottenham Hotspur. In de jeugd speelde Bergwijn ook al voor Ajax, maar verruilde die club in 2011 voor PSV. Daar speelde hij tot 2020.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.