Terug

Volg Hart van Nederland

Koninklijke familie viert Koningsdag 2024 in Emmen

Koninklijke familie viert Koningsdag 2024 in Emmen

Koninklijk Huis

7 juli 2023, 10:13

Het is officieel: de Koninklijke familie zal Koningsdag volgend jaar vieren in het Drentse Emmen. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) vrijdag bekendgemaakt.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zullen samen met andere leden van het koninklijk huis bij de viering aanwezig zijn. Het wordt een speciale dag, waarop de stad Emmen de eer heeft om de feestelijkheden te organiseren en het hele land in oranje gehuld zal zijn.

De precieze details van het programma voor de dag worden later bekendgemaakt.

Bekijk de leukste momenten van Koningsdag 2023 in Rotterdam hier terug:

Koningsdag 2023 in Rotterdam
9:05
Koningsdag 2023 in Rotterdam

Later meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.