Terug

Volg Hart van Nederland

15.000 voor gouden tip over voortvluchtige Misha Wils: 'Benader hem niet zelf'

15.000 voor gouden tip over voortvluchtige Misha Wils: 'Benader hem niet zelf'

112

15 apr 2024, 17:04

De politie is dringend op zoek naar Misha Wils, vanwege zijn betrokkenheid bij een dodelijk schietincident op een woonwagenkamp in Eindhoven in juli vorig jaar. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft hem daarom maandag op de Nationale Opsporingslijst geplaatst en looft een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip.

Op maandag 10 juli 2023 loopt een ontmoeting tussen drie mannen aan de Heezerweg in Eindhoven fataal af als een van hen, een 34-jarige man uit Utrecht, wordt neergeschoten. Hulpdiensten proberen de man te reanimeren, maar hij overlijdt ter plekke aan zijn verwondingen.

Ondertussen begint de politie een klopjacht in Eindhoven naar Wils en een andere man. Zij zijn in een Ford Fiësta naar Geldrop gevlucht. De bestuurder wordt een paar dagen later in Duitsland aangehouden, maar van Wils ontbreekt tot op de dag van vandaag ieder spoor.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Tatoeage van een dobbelsteen

De politie vermoedt dat Wils niet meer in Nederland te vinden is. Ze zijn op zoek naar concrete tips over zijn verblijfplaats, maar ook naar informatie over wat zich voor en tijdens het schietincident afspeelde.

De voorvluchtige heet volledig Misha Fethi Arnoldus Wils, maar wordt vaak Pablo genoemd. Hij is geboren op 4 januari 1999 in Terneuzen. In juli had hij lang krullend haar en hij heeft opvallende groene ogen. Wils heeft daarnaast een kenmerkende tatoeage op zijn hand; vijf puntjes in de vorm van een vijf op een dobbelsteen.

Mogelijk heeft hij zijn uiterlijk veranderd en lijkt hij dus niet meer op de foto die je boven dit artikel ziet. Hij zou nu een langere baard kunnen hebben, of juist geen baard. En hij zou ook zijn haar korter haar kunnen hebben.

De politie waarschuwt mensen om Wils niet zelf te benaderen, maar altijd contact op te nemen met de politie als mensen hem zien of een vermoeden hebben waar hij verblijft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.