Terug

Volg Hart van Nederland

Vanavond eerste tv-debat met álle grootste lijsttrekkers: dit kun je verwachten

Verkiezingen

16 nov 2023, 13:15

Donderdagavond om 20.30 uur kun je op SBS6 het Debat van Nederland volgen. Onder leiding van Wilfred Genee en politiek verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens gaan voor het eerst deze verkiezingen de lijsttrekkers van de vier grote partijen met elkaar op televisie in debat. Lees hieronder wat je van het debat kunt verwachten.

Het zal de eerste keer zijn dat op SBS6 een verkiezingsdebat wordt georganiseerd. Het programma begint om 20.30 uur en is te volgen op tv en via de website van Hart van Nederland. Na afloop zal debat direct worden nabeschouwd bij Vandaag Inside om 22.05 uur op SBS6, gevolgd door Hart van Nederland om 23.05 uur.

Waarover zal het gaan?

Tijdens het debat zullen de lijsttrekkers van de vier grootste partijen in de peilingen met elkaar in debat gaan. Dat zijn Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract, Dilan Yeşilgöz-Zegerius van VVD, Frans Timmermans van GroenLinks-PvdA en Geert Wilders van Partij voor de Vrijheid.

Ook gaan de partijleiders in debat met 'gewone' Nederlanders over zorg, wonen, migratie en bestaanszekerheid. Dit zijn volgens het Hart van Nederland-panel de belangrijkste thema's tijdens de komende verkiezingen. Ook zal de actualiteit worden behandeld.

Zelf meepraten tijdens de uitzending kan onder meer via de hashtag #debatvannl, wie weet zie je jouw reacties terug in een van de uitzendingen.

Weten op welke Tweede Kamerkandidaat jij als persoon het meest lijkt? Doe dan het KiesHart:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.